våra branscher

Att förstå våra kunders verksamhet och bransch är vårt fokus sedan

bank och finans

försvarsmakten

Över 20 års erfarenhet
Med 20 års erfarenhet inom banksektorn, specifikt Investment banking, har Ström2 utvecklat en mycket god förståelse för vilka krav som ställs på tjänsteleveranser. För att klara av att leva upp till våra kunders förväntningar, ställer vi själva väldigt höga krav på vår förmåga att tillhandahålla god IT-teknisk kunskap utan att göra avkall på verksamhetsförståelsen (läs mer om hur).

Vi har fördefinierat ett antal tjänster med tydliga åtaganden som verkligen ger förbättringar i våra kunders vardag idag.  Om du känner igen dig i något av nedanstående påståenden rekommenderar vi dig att läsa mer eller kontakta Per Lidström, för mer information.

  • Öka kvaliteten på supporthantering mot era handlare.
  • Behov av specialistsupportkompetens avseende bank – och värdepappersspecifika IT-system.
  • Skapa en kostnadseffektiv supportorganisation kring handlarrummen.
  • Behov av erfaren projektledare som hanterar de speciella krav och miljöer er verksamhet har.

 

Över 15 års erfarenhet
Med över 15 års erfarenhet inom försvarssektorn har Ström2 utvecklat en mycket god förståelse för vilka krav som ställs på tjänsteleveranser.

För att klara av att leva upp till våra kunders förväntningar, ställer vi mycket höga krav på vår förmåga att tillhandahålla god IT-teknisk kunskap utan att göra avkall på verksamhetsförståelsen (läs mer om hur).

Vi har fördefinierat ett antal tjänster med tydliga åtaganden som verkligen ger förbättringar i våra kunders vardag idag.  Om du känner igen dig i något av nedanstående påståenden rekommenderar vi att du läser mer eller kontakta Olle Hammarström, för mer information.
  • Behov av konsult med god verksamhetsförståelse för utveckling av ledningssystem.
  • Stöd i ackrediteringsprocessen.
  • Erfaren projektledare som hanterar verksamhetens speciella krav och miljöer.
  • Specialiserad konsult inom teknisk driftledning.