Lediga tjänster

Nedan finner du aktuella tjänster.
 

Ekonomiansvarig på deltid till Ström2 eller får vi hyra in dig några timmar i veckan?

Ekonomiansvarig på deltid till Ström2 eller får vi hyra in dig några timmar i veckan? 
 
Just nu söker vi en självgående och engagerad person med erfarenhet av brett ekonomiarbete. Här ges du möjlighet att arbeta i en flexibel och ansvarsfull roll på ett litet familjärt företag.
 
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

 • Löpande bokföring och redovisning
 • Upprättning av månads- och årsbokslut
 • Registrera och betala löner
 • Redovisa och betala skatter och avgifter
 • Ansvara för att ta fram olika ekonomiska uppföljningar och analyser i samråd med Ledningsgrupp
 • Kontakt med revisorer

 
I din roll kommer du att ansvara för hela Ström2s ekonomifunktion. Om du arbetar från kontoret på gärdet eller hemifrån spelar ingen roll. Däremot måste du ha full koll på resultat- och balansrapporter, moms- och skattedeklarationer. Kvalitén på dessa tummar du aldrig på och de är lika genomarbetade och korrekta gång efter gång.
 
För att trivas i rollen tror vi därför att du är en självgående person med en positiv inställning. Vi ser även att du är en noggrann och strukturerad person som engagerar dig i ditt arbete. Du tycker om att ta ansvar och har en analytisk förmåga. Vidare är du en flexibel person som tar stort ansvar för ditt arbete och som trivs med snabba förändringar.
 
Tjänsten passar dig som lång erfarenhet av redovisning men som kanske vill trappa ner arbetet något. Om du vill vara anställd av Ström2 och arbeta deltid eller om du är egenföretagare spelar ingen roll.
 
Med tanke på våra uppdrag måste du vara svensk medborgare och bli godkänd i en registerkontroll.

Om arbetsgivaren
Ström2 består av fyra bolag varav två är affärsdrivande med anställda och löner, övriga är ägarbolag. Vi erbjuder kvalificerade IT-tjänster till företag och myndigheter som ställer höga krav på säkerhet, tillgänglighet och kapacitet. Ström2:s kunder finns främst inom Bank och Finans samt Försvarssektorn. Ström2 har ca 20 anställda och bildades i januari 2004.

Förutom chansen att få jobba på en av Sveriges mest händelserika arbetsplatser jobbar vi aktivt med både intern och extern utbildning för våra anställda på Ström2.
Vi ser gärna att du ansöker snarast, dock senast 28 februari. Vi kallar löpande till intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har passerat.
 
Samtal från externa rekryteringsbolag och säljare undanbedes. 

Spontanansökan

Fält med * är krav. Övriga är valfria.

 • (Endast Word,RTF,PDF)
  (max 50 MB)
 • (Endast Word,RTF,PDF)
  (max 50 MB)
 • (max 50 MB)